Clubnieuws

UPDATE CORONAVIRUS COVID-19


UPDATE CORONAVIRUS COVID-19


VOETBALLEN IN CORONATIJDEN

Het lijkt erop dat het Coronavirus nog een tijdje blijft hangen. We geven jullie graag de algemene competitieregels, de laatste nieuwsupdates, ons coronaprotocol, veiligheidsvoorschriften, coronaproof oefenstof en handige tools om veilig te blijven voetballen. Deze webpagina wordt steeds up to date gehouden, je kan hier met andere woorden steeds terecht voor alle laatste nieuwsupdates, veelgestelde coronavragen en documentatie.

Het Coronavirus heeft ons nog steeds stevig in de greep. Voetbal Vlaanderen volgt de situatie op de voet en doet haar uiterste best om alle geldende regels zo goed mogelijk te vertalen naar het voetbalveld. In elk geval moeten de beslissingen van het Overlegcomité, provinciale en lokale overheden gerespecteerd worden. Elke club informeert zich dus ook best over de geldende maatregelen binnen haar desbetreffende stad/gemeente en provincie.

BESLISSING ANNULATIE COMPETITIES

De crisiscel van de KBVB, waarin alle geledingen van het Belgisch voetbal (Voetbal Vlaanderen, ACFF, Pro League en KBVB) zijn vertegenwoordigd, is opnieuw bijeengekomen op maandag 25 januari. Amateurcompetities 2020-2021, voetbal en futsal, voor mannen en vrouwen, met stijgen en dalen, van Nationale tot en met 4de provinciale worden definitief geannuleerd. Deze beslissing was de enige mogelijke in het licht van de gezondheidsmaatregelen die nog steeds van kracht zijn met het oog op de bestrijding van Covid-19.

Lees meer over de beslissing 

NIEUWE CORONAREGELS

Voetbal Vlaanderen wil iedereen zoveel mogelijk de kans geven om te voetballen binnen het reglementair kader. Vandaar bieden we concrete info aan voor onze clubs, spelers, ouders, trainers, scheidsrechters en alle actoren binnen onze voetbalgemeenschap.

Concrete info nieuwe coronaregels 

Covid-19 is nog steeds alom en dat leert ons dat we moeten doorzetten. We moeten ons allemaal aan de maatregelen en protocollen houden, in het belang van eenieders gezondheid. We danken onze clubs, ouders, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers, … voor al hun inzet. We zien heel veel clubs die alles in het werk stellen om zo coronaproof mogelijk voetbalactiviteiten te organiseren. We zijn er ons van bewust dat dit veel tijd en energie vraagt. Maar we moeten doorzetten. Allen moeten we samen onze verantwoordelijkheid nemen om ons voetbal en onze gezondheid, te beschermen.

Hoe zit het nu met de voetbalorganisatie in Vlaanderen? Vanaf 8 mei zitten we in een nieuwe fase:

Meer informatie:

           Vriendelijke groeten en blijf gezond,

 

            Marc Van Craen                     Benny Mazur  

            Voorzitter.                               Secretaris-generaal

 

 

 

 

Nieuwsarchief


2020   

Info bezoekers

30 september - 10:57

Vacature

23 september - 17:40


Registratie COVID-19

15 augustus - 21:35

Mondkapjes

13 augustus - 18:44


TS events

25 juli - 13:11

Wisselbeker

25 juli - 12:58

Stop corona virus

24 juli - 13:59